vrijdag 31 augustus 2012

Mini shoplog Zwolle

Sorry voor de slechte kwalitied van het beeld, maar dit is even een tijdelijke oplossing voor het geen camera hebben probleem ;)

Swimming adventure

Een lekker dagje zwemmen wie wil dat nou  niet...
Het leukste is als je met een stel vrienden kan gaan. Ik was vandaag ook in zwembad Hesselingen in Meppel. samen met mijn broertje en twee vrienden. Het was super gezellig. Het enige nadeel aan zwemmen is dat wanneer je thuis komt, je ontdekt dat je er uit ziet als een verschrompeld vrouwtje. Je handen zijn rimpelig en je haar is pluizig en heel droog.
Dit zijn de producten die ik gebruik om mijn huid te laten herstellen.

Mijn benen zijn een drama na al dat chloor, dus smeer ik me lekker in met body balm van Nactar of nature. Omdat het een balm is en geen lotion zit ik minder te knoeien en smeer ik niet alles onder ;)
het is een balm voor een dry skin wat na het zwemmen perfect uitkomt. De rede dat het zo goed werkt tegen een droge huid, komt door dat er mangoboter in zit. Ik zou het niet adviseren om het op plekjes te smeren die verbrand zijn door b.v de zon of die zo droog zijn dat er een klein wondje is ontstaan, want dan gaat het niet prettig aanvoelen. In deze bodybalm zit namelijk parfum en alcohol in verwerkt wat een heel branderig gevoel kan geven. De geur is heerlijk. Een van mijn lievelings vreugten is mango, dat ik ook de rede dat ik deze balm heb gekocht vanwege de geur. De mango kan soms ook te overheersend zijn en dan pak ik hem niet, maar dit komt maar zelde voor.

Wat vaak bijna net zo droog is als mijn benen in mijn gezicht.
Dat voelt zeker niet prettig en daarom gebruik ik de amandel gezichts creme van Weleda. Hun producten zijn op natuurlijk wijze gemaakt en daarom laat het wat meer een vettig laagje achter dan bijvoorbeed dagcreme van Nivea. De crème trekt snel in en daardoor verdwijnt het trekkerige droge gevoel al snel weg. De geur is heerlijk en zeker niet overheersend.
Producten van weleda behoren tot een van mijn favoriete merken, dus zeker een aanrader.



Tijden het uitwassen van de chloor geur gebruik ik dit haar masker van Aussie. Het 3 minute miracle deep treament zorg voor zacht en stalend haar. Mijn haar is wel een stug,maar na dit gebruikt te hebben zit het weer soepel in model. Chloor geur is heel over heersend, maar de geur van dit masker nog meer. Het is zeker geen vervelende geur. Als ik het ruik doet het mij denken aan van die roze zoette bubbelgum.(a)

Na dat al het chloor uit mijn haar is gewassen, is het belangrijk om de puntjes van je haar rust tegeven en te laten herstellen. Dat door ik door Andrelon intensieve daily protect crème voor droog en beschadigd haar in de puntjes aan te brengen. Mijn haar wordt er wel wat zwaar van maar daardoor blijft het beter in model zitten. Je hoeft het niet alleen te gebruiken voor na het zwemmen. Na gewoon te hebben gedoucht kan je het ook prima gebruiken.










As last but nog least, de cuticle oil. Dit is mijn always favorite. Ik neem hem overal mee naar toe, dus na het zwemmen mag het zeker niet ontbreken. elke olie zal goed werken en voor mij is dat deze. Dat komt omdat het zo handig is in gebruik. Je draait aan het uiteinde van het pennetje en aan de voorkant bij het kwastje komt olie uit. ideaal :)










Dit zijn de producten die ik gebruik na het zwemmen, en ik ben benieuwd wat jullie beruiken...

maandag 27 augustus 2012

Shoplog V&D,etos,da en kruidvat

Shoppen,shoppen en shoppen daar kan niemand toch genoeg van krijgen.
Een goede eigenschap vind ik, alleen slecht voor je portemonnee xD
Een lekker dagje winkelen in meppel voor dat het werk moet beginne bij de Veromoda.
Veel kijk plezier!

Update

hi, iedereen dit is mijn eerste bericht op mijn blog.
Op dit moment ben ik bezit met het opmaken er van.
De komende tijd zullen jullie dus wat veranderingen te zien krijgen.