dinsdag 26 februari 2013

Shoplog Primark Zaandam


Eens in je leven moet je naar de Primark zijn geweest. Zo veel en zo goedkoop kom je bijna nergens tegen. Ook een het een leuk uitstapje met vriendinnen of collega's want ga er maar van uit dat je er de hele dag zoet mee bent.














woensdag 20 februari 2013

Goldwell workshop








Een nieuwe ervaring is het zeker. Ik word vandaag gebruikt als haar model bij een workshop van Goldwell. Goldwell is een haarverf merk, dat zich gespecialiseerd heeft in Elumen. Dat zijn highlights die in verschillende technieken aan gebracht kunnen worden.


















vrijdag 15 februari 2013

Miss Sporty Lipstick



Minstens zo belangrijk als de kleuren samenstelling van je oogschaduw is de kleur lipstick die je er bij gebruikt.
Om het makkelijk te maken, kan je kiezen voor een neutrale kleur wat overal bij past.
Zo'n kleur is de deze lipstick van Miss Sporty in nummer 50.


De kleur van de verpakking vind ik erg mooie kleur hebben. Donkerblauw is een chique kleur want merken als Dior gebruiken het ook, maar de vorm van de straalt dat niet uit vind ik. Ik denk dat het te maken heeft met het materiaal. Je kan wel verwachten dat als je de dop of de huls een keer per ongelijk hard laat vallen er kleine barstjes ontstaan, wat niet zou moeten. De dop sluit wel goed af en blijft ook zitten, en gaat niet zomaar er af terwijl je te stick in je tas hebt zitten.





Het is een totaal andere kleur van een nude kleur, maar voor mij is deze lipstick bijna de zelfde kleur als mijn lippen. Maar heb je lichtere lippen van nature, dan zal deze kleur wel meer opvallen.
De reden dat deze kleur vooral op mijn lippen minder opvalt is omdat er geen opvallende shimmers in zitten. De kleur zou ik omschrijven als een bruine kleur  met als ondertoon roze. 


De Miss sporty lipstick geeft een lichte/medium dekking, maar is goed op de bouwen in de kleur. Normaal doe je dat niet met lipsticks, maar mijn ervaring is dat het prima kan. Wat ik doe is kort wachten en de lipstick soort van laat in trekken en breng daarna een laagje er overheen aan. Op deze manier blijft je lipstick ook langer zitten en zal na dat je iets hebt gedronken de kleur de steeds op je lippen zitten. De prijs van de lipstick is 1,99.











dinsdag 12 februari 2013

Shoplog Kruidvat, Hema en Ecoplaza.

Een leuke shoplog voor deze video.
Het zijn een aantal dingetjes die ik in de week bij elkaar gekocht heb.
Prijzen:
Catrice oogschaduw palette - 4,49
Catrice Kohl Kajal - 2,50
Catrice oogschaduw basis - 3,99
Maybelline colossal mascara - 14,95
Hema foundation - 3,00
Ecoplaza Dr. Hauska getinte dagcrème - 2,00
Ns treinkaartje - 13,99






maandag 11 februari 2013

Yea! een nieuw kanaal




Vanaf vandaag heeft Everflair twee kanalen op Youtube. De naam spreekt voor zich: Everflair.
Wat je op dit kanaal kan verwachten zijn video's die vooral over beauty gaan. Maar ook de vaste onderwerpen zoals Flair of... en de unboxing van de Glossybox. Op het kanaal dat Mare Hokken heet komen de overige video's voorbij als: vlogs, shoplogs en mn bakkunsten.
ooglooks tussen door komen, of anders om. Mijn bedoel is ook om Everflair als het hoofdkanaal te maken, omdat mijn blog ook Everflair heet.


Ik wilde jullie hier van op de hoogte brengen vandaar dit korte berichte. Het zou leuk zijn als er veel animo voor is en ander, You know what to do ;)


zaterdag 9 februari 2013

How to Madeleines bakken






Wat is er leuker dan cakejes maken een vriendin, super gezellig en lekker.
Maartje ging mij leren hoe ik Madeleines moest maken, maar al snel bleek ik niet een echte keuken prinses te zijn xd





Review Maybelline new york Shadow duo


Voor de Maybelline fans zijn er een reeks mooi duo's uitgebracht, zodat je gemakkelijk mooie kleuren met elkaar kan combineren.Voor de shimmery look zijn dit ideale oogschaduws. De naam van dit palette is Cosmic Black.
De oogschaduws hebben een professionele en luxe uitstraling, omdat het zwart witte mooi afsteekt tegen de doorzichtige deksel. De deksel zit vast aan scharniertjes, maar wat mijn verpakking heeft dat het moeilijk open gaat. Menige nagel is al gebroken omdat ik het doosje niet open kreeg. Ik weet niet of dit het geval ik bij alle oogschaduw duo's maar ik denk het niet. Als jij dat ook last van heb, kan je het doosje gewoon een beetje open laten want de scharniertjes blijft dan gewoon staan.  




 
 De oogschaduw is gebakken en de pigment zou hier door sterk moeten zijn, maar dat is mij tegen gevallen.



Ik maakte swatshes met mijn vingers, en je ziet een duikelijke zwarte kleur op je vingers, dus ik dacht Oo wauw dat is leuk samen met de glitters.
Daarna bracht ik de kleur aan op mijn huid, en dan is dit het resultaat.



Dit is dus niet wat ik had verwacht. De zwart is lichtgrijs geworden en de roze kleur meer een hightlighter. 
Maar nu ik weet wat voor kleuren dit duo palette heeft, kan je er erg mooie looks mee maken. Dus geen smokey eyes helaas met deze kleuren, maar wel subtiele stralende oogopslag.
De prijs van dit duo oogschaduw palette is 12,00. 









dinsdag 5 februari 2013

Flairs of Januari 2013


De eerste favorieten van de maand Januari, en dat is een jubileumpje.
veel plezier met kijken.








zaterdag 2 februari 2013

Glossybox Africa inspired nails




De streepjes en stipjes cultuur is helemaal in nu. Je ziet het in veel patronen terug van sjaaltjes, en bloezen. Zo ook kan je er iets leuks mee maken voor op je nagels, en dat is wat ik ga doen.
Ik begin altijd met het versterken van met mijn nagels door de Trind Nail Repair te gebruiken als een basecoat, maar daar is nu een nieuwe bij gekomen. Wat is als eerste doe is een laagje van de Trind nailbalsem aanbrengen op mijn nagels en dat laat ik een minuutje of twee in trekken en daarna gaat er een laagje van de nail repair over de nagels heen. De Trind Nailbalsem zorgt door dat je nagels niet uitdrogen, en daardoor ook niet in laagjes gaan afchippen.


De kleur die ik als onderlaag gebruik ik de Essence van de nude glam collectie nummer 03 cookies & cream. Met één dikke leeg dekt het goed, maar je kan ook twee normale laagjes aan brengen. 


Nu zijn er verschillende opties met wat je kan doen op je nagels. Je kan op al je nagels en printje maken, steeds een nagel over slaan of een printje op één nagel maken. Dat laatste is wat ik ga doen. De ringvinger vind ik altijd een mooie vinger daar voor. Met een zwart lakje en een kwastje of en saté prikker trek je een verticale streep over je nagel, niet precies op de helft maar meer naar rechts. Aan deze streep maak ik als een veertje streepjes die omhoog wijzen. Het maakt niet uit als ze niet perfect zijn want hoe dikker de streepjes hoe leuker het is.


Theeee next step: met de gele kleur van Miss sporty nummer 301 en met je kwastje of prikker een lijntje maken strak naast het zwarte lijntje. Het is het mooiste om een dik lijntje te maken want dan kan je met je nagels horizontale streepjes drukken in het gele lijntje, maar dat is optioneel. 


En wat zijn african nails zonder stipjes. Doe het met elke kleur die je mooi vind. Ik gebruik hier de witte french manicure nail polish van Etos eigen merk en dat bevalt me erg goed. 


Als laatste voor het kleurig effect een groene streep. Waarom ook niet en het past best goed bij de andere kleuren. Maak er een net zo dikke streep van als je gele, zodat het er symmetrisch uitziet. 
and you're done. 
Met een laagje topcoat zorg je er voor dat je design langer blijft zitten, de topcoat die ik meestal gebruik is uit de Trind serie. Succes!