maandag 1 april 2013

Quick & partyproof nail art design

Soms zit je in een situatie dat je snel te werk moet gaan, of multitasken the key tot het succes is.
Als je, je nagels snel en mooi wilt lakken is dit misschien een manier voor jou.

De basis is een frensh manicure, alleen dan iets lager. Je kan er allerlei kleuren voor gebruiken. Ik maak er een Classic en feestelijk design van daarom een parelmoer kleur van Maxfactor nummer 600.


De tweede en stap is bijna nog makkelijker dan een de frensh manicure maken, en mocht je manicure niet perfect genoeg zijn, je kan het altijd corrigeren met een wattenstaafje en nagellak remover. Onder de frensh manicure heb ik met een nail brush een lijntje getrokken. Dat help ook om alles er kaars recht uit te laten zien. De kleur die ik gebruik is de bordeaux rode kleur van de Hema.
De derde en tevens ook de een na laatste stap is het maken van de details. Je kan hiervoor een kwartje gebruiken een een saté prikker werkt ook prima. Teken van uit het midden een inniminie bochtje naar buiten en van af onderen een bocht naar binnen. Tadaaa je eerste krulletje is gezet.



Ga op deze manier door tot er geen ruimte meer is op je nagel. Voor een feestelijke uitstraling heb ik nog glitters gebruikt als een soort confetti
effect, maar dit is optioneel.


Nog een topcoat er overheen en je bent ready to party met deze lente feest nagels.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten