dinsdag 25 september 2012

pretty basic look

Met maar een paar kleuren kan je een hele mooie look maken, ben je benieuwd kijk dan deze video. Ik ben ook benieuwd naar wat jullie dragen wanneer je snel weg moet.
Bedankt voor het kijken.

hardlopen onderdeel warming-up

Voor het tweede onderdeel van hardlopen ga ik vertellen over de warming-up. Bijna iedere hardloper vindt een goede warming-up een belangrijke en noodzakelijke voorbereiding op een training of wedstrijd. Het feit dat een goede warming- up de kan op blessures verminderd en de prestatie verhoogd is meerdere keren aangetoond.

Er zijn verschillende manieren om je op te warmen, maar de algemene warming-up duurt acht à tien minuten. Ik geef een aantal tips wat ik gebruik voor een de warming- up en die het grootse effect hebben.
Hier zijn de oefeningen:
1. Dribbelen.
Looppas op de plaats, in rustig tempo en met de armen losjes langs het lichaam.
Variant: Weer looppas op de plaats, maar nu met de hakken proberen de billen aan te tikken.

2.Spreidstand.
Je staat recht op, romp en hoofd draaien achtief naar links en rechts, terwijl de armen volgen.
variant: Je lichaam buigt naar voren. Met de rechter hand je linker voet aan tikken, daarbij met het hoofd naar de linkerkant in de lucht kijken. De rechterarm zwaait omhoog. Daarna met de linkerhand de rechtervoet aan tikken. De benen blijven gestrekt.

3. Hinkelen.
Twee keer links en twee keer rechts. Armen losjes langs het lichaam.

4. Wisselsprong.
De linkervoet staat voor, de rechtervoet achter. De linkerarm staat hoog, de rechterarm laag achter. Met een sprongetje en een zwaai van de armen in een keer wisselen.

Wat je ook kan doen voor het hardlopen is je benen rekken en strekken door het op een voorwerp te zetten zodat er spanning op je spieren komt.
Veel  succes. 






maandag 24 september 2012

Hoe overleef ik...

Soms wanneer je alleen bent begin je te twijfelen. Wat vinden ze van mij, geef ik de goede antwoorden, kan ik met deze look de deur uit?
School is hartstikke leuk om er samen te zijn met je vriendinnen. Maar heeft ook een andere kan.
Ik ga een paar tips vertellen die mij heel erg hebben geholpen op school, maar je kan ze natuurlijk toepassen op alle situaties.

Tip 1.
De eerste tip en ook gelijk de belangrijkste. Doe wat je zelf fijn vind. Dit kan je toe passen op allerlei momenten. Sta je voor de spiegel en heb je een truitje aan die je zelf niet mooi vind maar je denk de andere wel? Doe hem dan absoluut niet aan. Wanneer jij je gemakkelijk voelt in kleren zul je dat ook uitstralen. Dat brengt me bij de tweede tip

Tip 2.
Zorg er voor dat jij je prettig voelt. Voel je je op je gemak, dan zullen mensen eerder op je afstappen om een praatje te maken. Dit klink moeilijker dan je denkt want niemand voelt zich ontspannen bij mensen die ze niet kennen. Maar je zult merken dat het werkt.

Tip 3. Stel je open. Ga er niet van uit dat mensen jou aan spreken, maar stap op iemand af. 9 van de 10 mensen denk misschien wel het zelfde en zo maak je nooit kennis. Later zal je ook merken dat andere kinderen net zo nerveus waren als jij.

Tip 4. creëer rust voor je zelf. Het is niet altijd even makkelijk om overal aan te moeten denken. Heb je het gevoel dat er te veel in je hoofd heb zitten, schrijf het van je af. Mijn ervaring is om een lijst te maken van dingen die ik moet doen of wil doen. Loop je rond te ijsberen willen mensen minder snel contact met je maken omdat ze denken dat je geen tijd hebt.




Tip 5. Doe geen dingen waarvan je wilt dan andere het niet doen. Vooroordelen bestaan er al sinds mens heugenis, maar je hebt het zelf in de hand tot hoe ver het loopt. Hoor van iemand dat een ander over jou heeft gepraat, maak het dan niet erger door ook over die gene te kletsen. Op deze manier wordt de situatie er niet leuker op en zijn de gevolgen groot.



Ik ben zeker geen wonder expert in het overleven van de middelbare school, maar gaande weg heb ik dingen geleerd. Onthoud nobody is perfect. Iedereen moet zijn draai vinden, daar ben je zeker niet de enige in.

Max 033 brown vs Doir Suger&spice

De kleur van je blush is bepalend voor het resultaat van je look, heb je een nature look gemaakt kan een koudroze kleur blush er goed bij passen.
Ik ben gaan shoppen bij de action, en heb er een blush gekocht.
Wat mij al gelijk op viel in de schappen van de winkel was dat er twee blushes bij zaten die los waren gekomen van de verpakking. Dit is voor mij al een min punt. De Dior suger&spice heeft dit niet gedaan, maar dit is moeilijk te controleren omdat ze in een mooi doosje verpakt zitten. 

Dit is de de Max blush in de kleur 033 brown
Op mijn arm heb ik swatches gemaakt. De bovenste kleur is Doir en de onderste kleur is Max. Wat mij als eerste opviel was dat de Max blush meer pigment heeft dan Doir. Zoals je kan zien op de foto heeft de Max blush een shimmer in de kleur. Mijn persoonlijke voorkeur gaar uit naar een blush zonder shimmer, tenzij het een gouden warme kleur heeft zoals de blush van Sleek Roze gold. Sugar&spice is een echt musthave, en eigenlijk mijn favoriet. Dit komt door de natuurlijke kleur dat ie afgeeft. Dat zie je al bij de swatch, de bovenste kleur is Doir en de onderste Max. Ik zou beide blushes willen aanraden omdat, de pigmenten zo goed zijn. Voor al de Max 033 brown heeft mij erg verrast. Als je suger&spice van doir wil aanschaffen zou ik er zeker goed over na denken want hij is best prijzig. Namelijk 42,00 euro en de 033 brown van Max kostte 0,99 cent.
In dit geval is er geen vs maar zijn de bijna gelijkwaardig ;)

zondag 23 september 2012

Glossybox September 2012

Elke maand krijg ik de Glossybox binnen. Het is een abonnement wat je elk moment kan opzeggen. Waar het uit bestaat? Uit een verrassing waar ik elke maand weer naar uit kijk.
De Glossybox komt binnen in een hele mooie verpakking. 







                                                                                                                                                                  Vijf luxe mini's worden voor jou samengesteld aan de hand van een profiel dat je in vult bij de aanmelding. 
Op deze manier geef jij, je voorkeur aan waar Glossybox rekening mee kan houden bij het maken van jou persoonlijke glossybox. Deze mooie spullen zaten er allemaal in voor de ze maand.                     


                                                                                               












De zeep van Zest ruikt echt heerlijk naar  sinaasappel. Het is gemaakt van plantaardige ingredienten en kost 2,99 voor 40 gram.













 Deze nagelvijl van de Glossybox is altijd handig om de hebben en makkelijk in gebruik. De vijl kost 3,95.
                                                                                         



De Clinique high impact mascara levert een groot effect voor een kleine mascara. Door de zachte borstel krijg je veel volume in je wimpers. De grote versie kost 21,00


Estée lauder advanced night repair eye is een zachte vervrissende crème voor de ogen. Dit is een potje van 5ml en de fullsize van 15ml kost 54,00.




Een heerlijk eau de parfum van Diesel is zoet en zacht. Je ruikt een combinatie van zouthout, vanille, hout. De grote fles van 30ml kost 44,73.



Hou je van zachte en bloemige geur, dan is Catch me van Cacharel iets voor jou. Het is ook een eu de parfum, dus best een aanwezige geur. De fullsize kost 38,00 en dan heb je een fles parfum van 30ml.

Ik heb nog nooit zo'n lekkere olie geroken. Het is een zachte geur van ook fris. De Vital oil is een combinatie van argan, jojoba, olijf, macadamia en soja olie. Deze olie trekt al na een minuut in, waardoor je hem niet meer hoeft in de masseren.
Dit is een flesje van 10ml en de 100ml kost 19,00.











http://www.glossybox.nl/
Laat weten wat jullie leuker vinden, een video of een artikel.


zaterdag 22 september 2012

Opgemaakt september 2012

In deze video laat ik ziet welke producten ik heb opgemaakt. En het leuke van dingen opmaken is dat wanneer iets op is, je nieuwe producten kan kopen xd

maandag 17 september 2012

Nagel routine




Jullie zijn vast benieuwd naar wat ik gebruik voor mijn nagel routine, maar ik ook naar die van jullie.
dus laat we weten hoe jij je nagels verzorgd.


maandag 10 september 2012

Wat neem ik mee naar Coldplay...



Als je nog eens de kans krijgt om naar Coldplay te gaan moet je die zeker grijpen, want het is fantastisch!

zondag 9 september 2012

Hardlopen onderdeel schoenen.

Beauty en sporten hangen heel nauw samen. Door te sproten zit je lekkerder in je lijf, en dit zal je zien aan de buitenkant. Beginnen met hardlopen is niet zomaar een van botweg de deur uit en dan maar kijken waar het schip strand. Het eerste begin kan enorm veel moeite en inspanning kosten en veel beginnende hardlopers haken af omdat ze teveel ineens willen. Ik zeg niet dat ik de expert ben ik hardlopen, maar ik doe het al een aardige tijd langzamerhand heb ik dingen ontdekt hoe je dingen op een bepaalde manier het beste kan doen. De eerste en misschien wel belangrijkste tip voor hardlopen is; zorg voor een goede opbouw en evenwicht dit is de basis voor het lopen.

Vergeleken met een heleboel andere sporten is hardlopen een relatief goedkope sport, waar je slechts een beperkte uitrusting voor nodig hebt. goede paar loopschoenen vormen het onmisbare begin van de juiste loopuitrusting. Een goede loopschoen moet, naast perfecte pasvorm, aan drie belangrijke criteria voldoen om er blessurevrij en plezierig mee te kunnen sporten.
1. Schokdemping. Vooral bij het lopen op harde ondergrond moeten de schokken die vrijkomen bij elke landing worden opgevangen.
2. Steunen. Om te voorkomen dat de voet direct na de landing gaat inknikken, moet de loopschoen ook voldoende steun bieden.
3. Sturen. Tijdens het afzetten moet de loopschoen de voet naar een juiste afrolbeweging sturen.
De loopschoenen die ik gebruik zijn die van reebok en voor mij voldoen ze aan deze drie eisen.


                       Ik zal elke week een artikel plaatsen over een onderdeel van hardlopen.

maandag 3 september 2012

Review longlasting nailpolish







Er bestaan zo ontzettend veel nagellakjes, dus probeer maar eens een goed fijn lakje te vinden waar je echt tevreden over bent. Ik heb de longlasing nailpolish in de kleur baby blue een paar keer uit geprobeerd en dit is het resultaat.









Het eerste voordeel is dat ik deze nagellak gratis kreeg bij iedere 15 euro aan producten bij de etos. Dus cheaper krijg je het niet. Ik verwacht vaak dat de kwaliteit wat minder is omdat de prijs ook niet hoog is. Maar soms is de uitkomst anders dan je verwachting. Een perfect dik laagje laat de nagellak achter na het de eerste keer te hebben opgesmeerd. De dekking van het lakje is dus helemaal in orde. Een nadeel van de nagellak is dat het kwastje redelijk klein is. Ik vind het fijner lakken als het een breder kwastje heeft, en zo ben ik ook sneller klaar.
Na een dag of twee gebeurde er iets waar ik niet zo blij mee was. Mijn nagellak ging scheuren. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar er kwamen hele kleine barstjes in mijn nagellak very strange. Wat ik tegen kwam in Meppel in de Kruidvat was een lakje van Catrice in precies de zelfde kleur. Dat vond ik best opmerkelijk aangezien ik dacht dat merken van elkaar de kleuren niet mochten afkijken. Toch ben ik blij dat ik deze kleur heb gekozen, want mijn ervaring met de laktjes van catrice is dat ze heel snel plakkerig worden. De long lasting nagellak past overal bij en neemt heel weinig ruimte in beslag. kortom voor een free nailpolish is het zeker niet verkeerd.