woensdag 30 januari 2013

Dolle meiden avond :D



Noem ons maar gek, maar we hadden een super gezellige en grappige avond met een paar vriendinnen/ collega's.
De rest van de avond hebben we films gekeken want iedereen had zijn lieveling film mee genomen en snacks.Deze avond noemde we ook de best of...
Dus wil je met je vriendinnen een leuke avond hebben met een thema?
dan is dit een aanrader, zo leer je ook elkaar beter kennen.



maandag 28 januari 2013

Oeps tijdelijke storing...

Hi iedereen,

Zo als jullie kunnen zien is Everflair anders dan jullie verwachten.
Vol trots had ik een nieuw ontwerp gemaakt voor mijn blog, met persoonlijke en leuke foto's.
Het blijkt maar weer dat technologie niet altijd te vertrouwen is, want er is een storing op getreden.
Daardoor kan ik op dit moment mijn nieuwe ontwerp niet uploaden.
Morgen zal ik zo snel mogelijk kijken of is er verandering in kan brengen.
Laten we onze vingers gekruist houden morgen en hopen dat jullie de gepimte blog zo snel mogelijk kunnen zien.

Liefs mare

vrijdag 25 januari 2013

EHBO kit #2

In deze video laat is een nieuw deel van mij ehbo kit zien, wanneer het extreem koud is en mijn huid aanvoelt als een gedroogde zuurpruim. Er zullen nog een paar video's hier over komen. Hoeveel dat weet ik niet precies. Veel plezier met kijken.



donderdag 24 januari 2013

Glossybox editie januari 2013

Yea! de eerste glossybox in 2013 is binnen. Normaal gesproken doe ik een unboxing in video vorm, maar vandaag ben ik voor het eerst in tijden ziek, zwak en misselijk. Daarom kon in helaas niet filmen maar natuurlijk komt de glossybox dan gewoon in een geschreven versie.
Voor de mensen die de glossybox niet kennen: het is een abonnement dat je meent en ook maandelijks weet kan opzeggen. De box die je elke maand krijgt toe gestuurd bevat 5 of vaak meer luxe stampels van bekende of onbekende merken. Op deze manier kan je kennis maken met een nieuw product.
De box heeft ook elke maand een nieuw thema ( echt knap hoe ze dat elke keer bedenken ) en voor deze maand draait alles om de liefde, plus de producten komen allen uit het buitenland.



























Er zit ook elke keer een mooi kaartje bij met daarop het thema, en een beschrijving van de producten.

Het eerste product is: Ginvera - Greenthea nude cover bb cream. Deze BB cream geeft de huid nieuwe energie, hydrateert en laat fijne lijntjes vervagen. Een alleskunner die behalve een herstellende en dekkende functie, zich ook aan de huidskleur aanpast. (wat een overweldigende beschrijving van het kaartje) De  fullsize van dit product kost 32,50.







Tegen de achtergrond zie je deze heuse Toni & Guy bijna niet, maar de Shampoo for damaged hair help het haar te herstellen en geeft het haar bovendien een prachtige glans. De adviesprijs ook wel fullsize kost 9,99 en dan heb je een fles van 250 ml.












De duurste van het stel is deze lip duo Lipstick &  
Ultra shine lip gloss van Modelco.
Dit is unieke duo-product bestaat uit een long lasting lipstick en een high shine lipgloss. Dit is een fullsize product en kost 30,00 hele euro's.







Ahava Mineral body lotion is een intensieve bodylotion die hydrateert en de huid laat herstellen en gedurende de hele dag voor een zijdezacht huid zorgt. De adviesprijs van deze bodylotion is 25,95







Als bijna een van de laatste producten is de box zat het kant en klaar masker van Dr. van der Hoog. Dit masker bevat een hoge reiniging en hersteld de huid. Ook zit het boordevol met vitaminen. Voor dit masker betaal je 2,95.



 


Als klap op de vuurpijl, een zeep met 24 karaats goud er in. De Diamond soap with a touch of gold is een luxe miniatuur zeep en is speciaal voor Glossybox in een hartvorm ontworpen. De zeep is op basis van o.a. olijfolie en sheabutter. Dit samen in combinatie met het goud verbeterd het de huidstuctuur en verfijnt de porien. Een zeep van 125 gr. kost 19,95 en de geur is zoooo lekker!





Dit was de inhoud van de eerste Glossybox in 2013 en zoals altijd weer een cadeautje om uit te pakken. Ik ben vooral benieuwd naar de zeep met goud er in, zou dat echt waar zijn....
Who knows ?


woensdag 23 januari 2013

Review mini stijltang


Super veel styltangen zijn er op de markt, van 2 euro tot 200. Dit is mijn mening over de stijltang van de action. De prijs voor deze stijltang is 2,50 en wil je weten wat ik er van vind, just watch :)


Korte koppies

Over al zie je het om je heen, korte kapsels. Het wordt een heuse rage om of je haar heel kort te hebben of lang. Het geeft denk en soort meer classi look aan je zelf, of je veranderd je image er mee. Je veranderd er kompleet de vorm van je gezicht er mee. Misschien ken je dat wel, als je je haar vast doet of zelfs een andere lengte aan neemt, dan zie ik in ieder geval dat gelijk ook aan de vorm van mijn gezicht. In het algemeen wordt de vorm van gezicht ronder als je kort haar hebt, en langer met halflang/ lang haar.

Veel selebs geven het voorbeeld. blijkbaar vinden ze het tijd voor een nieuw tijdperk. Een goed voorbeeld hier van is: Emma Watson. Zij stopte vorig jaar met het spelen van de rol van Hermelien in Harry Potter, en een paar weken later was al het haar afgeknipt.


After

Befor
Een heel mooi kapsel vind is zelf. Ook al vinden sommige van jullie zonde van het haar, maak ik vind dat het korte haar erg vrouwelijk en ook zakelijk maakt, maar op een goede manier. Emma Watson is natuurlijk een hartstikke knap meisje/vrouw en beide kapsel staan haar goed.


Ook een voorbeeld is Miley Cyrus. De rende waarom ze een ander kapsel wilde weet ik niet, maar wat een verandering.

After



Befor



Het lange haar van Miley vind ik beter bij haar passen. Zij is er volgens mij erg blij mee, maar ik vind het minder passen bij de vorm van haar gezicht. Maar ik het korte haar staat haar wel erg stoer. Zo zijn er nog veel meer bekende selebs die met een kort fris koppie rond lopen. Onder de ouderen vrouwen is het ook een gewoonte om het haar te laten kort knippen.


Kijk maar naar onze eigen Anita Witzier. Zij is een duidelijk voorbeeld hier van, en het staat haar ook zeker erg leuk en spontaan. Maar vraag ik aan mijn moeder waarom ze het had gedaan dan krijg is een antwoord "ja het hoort gewoon zo"
Tjaa... lekker duidelijk. Ik zou het wel snappen als ik ook die leeftijd heb gepasseerd xd

Ik zelf heb ook kort haar, en de reden dat ik dat heb gedaan is omdat: ik toe was aan verandering. Ik ben best nieuwsgierig en als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik ook graag dat het  zo snel mogelijk gebeurd. Eigenlijk soms een minder goede eigenschap. Maarja wie niet waag wie niet wint, en ik ben erg blij met dit kapsel.

Al hoewel is het niet tijd voor iets anders......









vrijdag 18 januari 2013

EHBO kit #1

 
De winter is zeker leuk, vooral met alle sneeuw een mooie ijspegels aan de huizen. Een nadeel en het is zo vervelend als je er last van hebt, namelijk een droge huid. Droge voeten en tenen is waar ik vandaag erg veel last van had, en de producten uit het EHBO crisis koffertje kwamen te voorschijn. In een aantal video's achter elkaar laat ik ziet wat ik gebruik en daarvoor, en natuurlijkt tips wat je kan helpen.

woensdag 16 januari 2013

Even een stapje terug!

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne vakantie hebben gehad. De meesten zijn denk ik al een dikke week weer aan de bak, en voor mij was dacht ook echt weer wennen. Als het kon zou ik zo nog een weekje vakantie bij willen ;)
Wat ik zo leuk vind aan vakantie, dat meer tijd hebt voor jezelf. Het is eigenlijk erg bijzonder dat iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Misschien ken je wel het gevoel dat je zo in je nopjes bent wanneer je zelf iets gaat ondernemen helemaal alleen. Ik kan er erg van genieten wanneer ik lekker de tijd heb om op mijn slaapkamertje lekker te rommelen. Wat ik dan vaak doe is een even goed de boel uitpluizen en orden. Dit natuurlijk wel met een lekker muziekje op de achtergrond.

Maarja school gaat voor mij helaas wel door. En het lijkt wel of school er plezier in heeft om ons flink te laten zwoegen. Ik snap het op zich wel het is mij examen jaar, en het gaat natuurlijk uiteindelijk wat is zelf wil. Ik vind wel dat scholen in het algemeen het wel makkelijker voor de leerlingen kunnen maken. Naar school gaan vind ik nooit een probleem want als ik er eenmaal ben is het best leuk, natuurlijk ook omdat je je vrienden op school hebt, maar dan. Dan kom je thuis en een maand of twee heb je het denk rustig en denk ik ja dit klopt ook niet, en een andere periode zie je de bomen niet meer door het bos. Wat mij betreft kan school het echt beter organiseren wat betreft alle opdrachten die gemaakt moeten worden. Een voorbeeld hier van is: vandaag morgen en overmorgen is mijn toets week. Dat is op zich zelf al een stress moment, maar waarom bedenk je dan niet dat er ook best een pws in geleverd kan worden, ja waarom niet?
Wat school wil en dat snap ik ook, dat je van te voren alles al klaar hebt en vooruit plant. Helaas kan dat gewoon niet met een profiel werk stuk. De methode van een pws is om samen met je pws partner met ook met de begeleider een heel traject door te gaan. Om ze zoveel weken is een ingeplant gesprek waar je punten op kan verdienen. Wil je een enquête houden, dan moet je eerst wachten tot een gesprek moment voor dat je de enquête mag uitvoeren. Op deze manier kan je niet vooruit werken wat je wel zou willen.

Maar dat ik ter zijden van waar ik ook wil hebben. School is wel de grote factor, maar het gaat natuurlijk over Everfair. Tot voor de kerst plaatse ik elke dag een nieuw artikel in de vorm van een geschreven bericht of in een video. Dat beviel mij erg goed, omdat ik toen in een rustige periode zat. Sinds school weer is begonnen na de kerst vakantie kunnen leraren nergens anders meer over praten dan de EXAMENS!
Dat betekend wel hard maar dan ook hard werken. Snel ik tempo de stof oppakken en toepassen. Het maakt daardoor voor mij niet meer mogelijk om elke dag iets nieuws te plaatsen. Ik heb het geprobeerd, maar ik raakte steeds in een achterstand en het voelde voor mij helemaal niet goed meer aan. Daarom heb ik besloten om de komende tijd een andere structuur uit te voeren. Om de dag komt er nu een geschreven artikel en een video. Dat is wat jullie kunnen verwachten, en ik hoop dat jullie het berijpen.

Veel liefs Mare

zondag 13 januari 2013

Make your new own lipbalm

Omdat ik een paar bijna lege lippebalsem had, en ik er niks meer uit kon krijgen kwam ik op het idee om het samen te smelten en het in een klein potje te stoppen. Wat je ook kan doen als niet houd van een lipbalsem in een potje is: De restjes van meerdere hulsels smelten en samen gieten in een van de nog lege hulsel. Dit kan alleen als je redelijk wat balsem hebt. Het idee om de balsem samen te smelten met een kaarsje heb ik gezien bij: Wendutung.

vrijdag 11 januari 2013

Wilde rozen Crèmebad - Weleda


Sorry jongens, Weleda blijft maar terug komen. Ik kan er gewoon niks aan doen. Ik blijf er maar omheen draaien maar ik vind Weleda een erg fijn merk. Als eerder kam er in een review de Weleda ontspannende lavendel olie voorbij, en nu is er ook deze olie in de geus roze. Weer te ontspannend. Don't try this at home, als je nog een belangrijke toets moet leren. Dat was mijn goede plan. Je kan dat vast wel samen in een doen, en leren en lekker badderen. Uhm nee het verliep niet goed af. Ik dommelde in slaap en werd later pas wakker en alle concentratie die ik nog had was van mij af gespoeld xd

Wat een lekkere geur is die roze geur. Ik moet zeggen dat de meningen over de geur van roze erg verdeeld is. Lavendel is wat algemener wat vrouwen meestal associëren met de zelfde dingen zo als bijvoorbeeld ontspannend, slapen, rust. Maar de roze geur is voor sommige mensen denk ik te duf. Ik zelf vindt het meestal echt een lekkere geur, maar ik snap wel dat je het soms niet kan hebben. 




Behalve roze olie bevat het ook jojoba olie en olijfolie. Dit verzacht de huid en beschermt het tegen uitdrogen. De onverzadigde vetzuren zorgen er voor dat de olie snel wordt op genomen. In een eerder artikel vertelde ik ook hoe je thuis je zelf kan verwennen met een pedicuren. Salie olie is zeker een aanrader om dan te gebruiken maar een olie die je in bad gebruikt zijn ook zeker fijn. Net zo als deze roze olie. Omdat het bedoeld is om in bad te gebruiken, zodat het snel intrekt in je huid zal dit ook gebeuren met je voeten. Hoe meer je de olie rond wrijft hoe meer de geur zal vrij komen. Experimenteer er mee en ontdek welke geur jij het lekkerste vind. 

woensdag 9 januari 2013

Sint, kerst & nieuw


Alle feestdagen van December in één vieren, heel handig is dat, en leuk.
Samen met de vriendinnen kwamen we gezellig samen en hebben we alle leuke dingen samen gedaan. Dat deden we door een sinterklaas spel te spelen waarbij je een bordspel moet volgen en zo cadeau's moet weg geven, ruilen of mag afpakken.
Gekke en leuke cadeautjes was het resultaat van een gezellige en leuke avond.


maandag 7 januari 2013

Glossybox by Kryolan - Blush Glossy pink



Blush Blush Blus, elk merk heeft wel een blush uitgebracht. Vandaar is Glossybox samen met een bedrijf om tafel gaan zitten om een blush op de markt te brengen. Dit durfde ze samen met Kryolan wel aan met als deze blush tot resultaat.



De naam is 



En wat een geweldige kleur. Erg koel maar toch meisjesachtig. Prachtig.
De pigmentatie is toppie. Ik hoef alleen maar mijn kwast in op de blush te leggen en er zit al genoeg poeder aan mijn kwast. Wil je deze blush combineren met een highlighter dan is het een aanrader om ook een koele highlighter te gebruiken. Niet een highlighter met een gouden ondertoon maar met een zilveren.

Ik hoop dat jullie de kleur goed kunnen zien op de foto, want de blush past erg goed bij mijn huidskleur, maar ja dan zie je de kleur iets subtieler. Wil je weten wat voor soort ondertoon je hebt, kun je het beste bepalen voor koele en warmen kleuren aan te brengen op je huid en simpel weg te vergelijken wat het beste bij je past. Iemand anders kan je ook om advies vragen wat het beste bij jou past. Helaas kan deze blush niet in de winkel kopen, maar zat hij bij de Glossybox van December 2012. Wat een super leuke box was omdat er glitterende kerst producten bij zaten. De advies prijs van deze blush is 12,90.



xxx Mare




.

zaterdag 5 januari 2013

17e verjaardag gifts

Gisteren 3 Januari was ik jarig, en dat vieren we thuis met een lekker stukje taart en olie bollen die we met oud en nieuw niet meer op konden.
Het was erg gezellig en leuk, maar dat is een verjaardag altijd wel ;)
veel plezier met kijken en wat zouden jullie graag voor je verjaardag willen?


donderdag 3 januari 2013

100ste post & Bday party

Hoera!!!
dit is de artikel nummer honderd die ik plaats om mijn blog.
Ik vind dat de tijd echt super snel is gegaan, en ik wil jullie bedanken voor het lezen van mijn artikel.
Wat mijn plannen zijn met Everflair?
Voor nu moet ik het maar zien wat de toekomst brengt. Ik ben nu zeventien en nog niet erg ervaren met het bedrijfsleven of in het zakelijke wereld. Natuurlijk zou ik erg graag met een bedrijf willen samen werken of zelfs een eigen webshop hebben, maar daar is het nu nog te vroeg voor. Een droom zou ook zijn om uitgenodigd te worden voor een pers ivent. Maar dat zijn nog stoute dromen ;)

Vandaag is ook nog een speciale dag because it's my birthday. Ik ben 17 jaar geworden. jaja poe een hele leeftijd. Ik was al bang dat mijn broertje mij om 00:00 zou wakker maken, maar gelukkig was hij niet zo evil dan ik dacht. In de middag kwamen een aantal mensen gezellig een stukje verjaardagstaart eten. Dit is de verjaardagstaart. Ook had mijn moeder een monchoutaart gemaakt zodat de mensen konden kiezen wat ze lekker vonden. En natuurlijk was het tijd om cadeautjes uit te pakken.







                                                               Oelala lekkerrr

Ik heb erg leuke dingen gekregen en het avond eten was ook zooo lekker. Eerst zouden we uit eten gaan, maar ik dacht ja thuis eten is eigenlijk net zo leuk. Daarom gingen we gourmetten :D
Met gourmetten ga je voor je zelf koken met een klein pannetje. Daar kan je van alles in doen zo als pannenkoeken en een eitje. Dit lekkers had ik allemaal tot mijn beschikking:


Mijn buikje heb ik goed rond gegeten en het was heerlijk. Wat ik vooral lekker vind om een eitje te maken met spekjes en wat groeten, een soort van omelet. Stokbroodje met kaas en dat smelten in een pannetje is ook jammie jammie. Wie is de mol kijken hoort er natuurlijk ook bij. Oee het is zo spannend nu al, na de eerste aflevering. Maar het is wel tijd om naar bed te gaan want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden.

                                              en Daisy hield het ook maar voor gezien.