donderdag 24 januari 2013

Glossybox editie januari 2013

Yea! de eerste glossybox in 2013 is binnen. Normaal gesproken doe ik een unboxing in video vorm, maar vandaag ben ik voor het eerst in tijden ziek, zwak en misselijk. Daarom kon in helaas niet filmen maar natuurlijk komt de glossybox dan gewoon in een geschreven versie.
Voor de mensen die de glossybox niet kennen: het is een abonnement dat je meent en ook maandelijks weet kan opzeggen. De box die je elke maand krijgt toe gestuurd bevat 5 of vaak meer luxe stampels van bekende of onbekende merken. Op deze manier kan je kennis maken met een nieuw product.
De box heeft ook elke maand een nieuw thema ( echt knap hoe ze dat elke keer bedenken ) en voor deze maand draait alles om de liefde, plus de producten komen allen uit het buitenland.



























Er zit ook elke keer een mooi kaartje bij met daarop het thema, en een beschrijving van de producten.

Het eerste product is: Ginvera - Greenthea nude cover bb cream. Deze BB cream geeft de huid nieuwe energie, hydrateert en laat fijne lijntjes vervagen. Een alleskunner die behalve een herstellende en dekkende functie, zich ook aan de huidskleur aanpast. (wat een overweldigende beschrijving van het kaartje) De  fullsize van dit product kost 32,50.







Tegen de achtergrond zie je deze heuse Toni & Guy bijna niet, maar de Shampoo for damaged hair help het haar te herstellen en geeft het haar bovendien een prachtige glans. De adviesprijs ook wel fullsize kost 9,99 en dan heb je een fles van 250 ml.












De duurste van het stel is deze lip duo Lipstick &  
Ultra shine lip gloss van Modelco.
Dit is unieke duo-product bestaat uit een long lasting lipstick en een high shine lipgloss. Dit is een fullsize product en kost 30,00 hele euro's.







Ahava Mineral body lotion is een intensieve bodylotion die hydrateert en de huid laat herstellen en gedurende de hele dag voor een zijdezacht huid zorgt. De adviesprijs van deze bodylotion is 25,95







Als bijna een van de laatste producten is de box zat het kant en klaar masker van Dr. van der Hoog. Dit masker bevat een hoge reiniging en hersteld de huid. Ook zit het boordevol met vitaminen. Voor dit masker betaal je 2,95.



 


Als klap op de vuurpijl, een zeep met 24 karaats goud er in. De Diamond soap with a touch of gold is een luxe miniatuur zeep en is speciaal voor Glossybox in een hartvorm ontworpen. De zeep is op basis van o.a. olijfolie en sheabutter. Dit samen in combinatie met het goud verbeterd het de huidstuctuur en verfijnt de porien. Een zeep van 125 gr. kost 19,95 en de geur is zoooo lekker!





Dit was de inhoud van de eerste Glossybox in 2013 en zoals altijd weer een cadeautje om uit te pakken. Ik ben vooral benieuwd naar de zeep met goud er in, zou dat echt waar zijn....
Who knows ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten