donderdag 11 oktober 2012

Weleda Iris hydraterende gezichtscrème light




Weleda heeft een lijn met allerlei geuren waaronder de iris geur. Van deze lijn is er een nacht crème, een dagcrème en een dagcrème light en wordt aan geprijsd als een crème voor de jongehuid. De iris is eigenlijk een plant/bloem, waar ze de geur aan een dagcrème hebben toe gevoegd. En zo als jullie weten ben ik helemaal gek op de producten van Weleda.

Ingredients (INCI): Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Glycerin, Glyceryl Linoleate, Hydrolyzed Beeswax, Magnesium Aluminum Silicate, Calendula Officinalis Extract, Iris Germanica Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Beeswax, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*.






Je gezichtshuid heeft behoefte aan meer hydratatie. Iris wortels hebben het vermogen vocht op te slaan en vrij te geven wanneer de plant het nodig heeft.Van dat vermogen maakt Weleda gebruik in 100% natuurlijke Iris Hydraterende Gezichtsverzorging. De natuurlijke ingrediënten in Iris Hydraterende Gezichtsverzorging helpen de vet- en vochthuishouding van je huid in evenwicht te houden. Pure etherische oliën zorgen voor een opgewekte geur. 


De geur is fris, maar ook zacht. Wat niet overheerst is een zoete geur. 

Voor een hydraterende dagcrème is dat wel fijn.
Een ander pluspunt is dat de crème niet dik maar snel uit smeerbaar. Hierdoor hydrateers ie beter dan wanneer het een vettig laagje achter laat en dus alleen het vocht uit de crème haalt.





Wanneer is de ik de crème heb aan gebracht en het te lang door smeer, komt het weer met velletjes van mijn gezicht af. Ik verwacht dat dit ligt aan de vloeibaarheid van de crème. Maar dat is ook het enige nadeel. Op de achterkant staat aangegeven waar de crème voor bedoeld is;



  • Voor de normale en gemengde huis
  • reguleert de vochtbalans
  • beschermt tegen invloeden van buitenaf 

Maar voor de droge huidtypes is het een aanrader, want door de toevoeging van de iriswortel houd het de vochtigheid op pijl, en zeker het proberen waard.

De prijs van een tube van 30 ml is 11,43.
Bekijk deze link voor meer informatie en handige tips.
http://www.weleda.nl/producten/gezichtsverzorging/jonge-huid/iris-hydraterende-gezichtscreme-light.html



Geen opmerkingen:

Een reactie posten