dinsdag 27 november 2012

Trend: Warm Metallic Gold


                                  De trends vliegen voorbij, of herhaalt het zich...


Afgelopen zomer wat al eeuwen geleden lijkt stond ook de kleur goud in de belangstelling. Veel Celebs zoals Nicole Richie geven eigenlijk al het voorbeeld. Nu is het tijd voor de spannende gouden warme tinten en een metallic accent in de make-up.

Nicole Richie

M.A.C heeft deze trend 'Roam antique' genoemd. 'Het klinkt als 'romantisch' maar het woord 'antiek' moet je er ook uitlichten. Dit woord staat voor de kleuren die we voor deze trend gebruiken: sepia, goud, brons, koper.' Zei Michele Magnani.

Voor de Smokey eye zou je dus dit keer niet kunnen kiezen voor zwart maar voor een warmere donkerbruine kleur en een donker metallic rood onder de onderste wimper rand. Breng deze donkere bruine kleur van aan op het bewegend ooglid en blend het omhoog. Heb je de basis gelegd dan kan je nog een gouden eyeliner gebruikenJe kunt je ogen met deze metallics 'verlichten' door een lijntje boven maar ook onder het oog aan te brengen. Het goudkleurige of metallic accent gebruik je als een soort accessoire, een soort juweel om je ogen mee te sieren. Het is als een vallende ster die je wimpers heel sensueel raakt. Of zie het als een vonk!

Handige Tip:
Voor het maken van de smokey eyes met de matte oogschaduw, de basis voor deze look, zak het helpen om een wat vollere make-upkwast met natuurlijke haren te gebruiken. Neem wat oogschaduw op de kwast en brengt het product dan met ronddraaiende bewegingen op je oogleden aan. Daarna breng je de gouden, brons- of koperkleurige eyeliner langs je wimpers aan. Je kunt ook een lichtpunt in de binnenste ooghoeken aanbrengen. A voilá 

maandag 26 november 2012

Nieuwe eyeliner look.


In deze week ontdekte ik voor mij zelf nieuwe dingen, en zo ook een nieuwe manier om eyeliner aan te brengen. Ik heb altijd gehad wanneer ik eyeliner aanbracht mijn hele ooglid een en al eyeliner was maar dat ik nu veranderd. Ben je benieuwd hoe bekijk dan wat ik ontdekt heb.

De lijst van producten.

  • Hema oogschaduw basis
  • 88 matalica oogschaduw palette - kleur licht goud
  • etos eigenmerkt platte kwast
  • Hema blending brush
  • Max waterproof eyeliner
  • Gosh highlighter
  • smalle nail art brush
  • Veravalenti kohl potlood
  • 8 kleuren Veravalenti palette
  • Elf wimperkruller
  • Maybelinne new york  mascara

Glitter flower nail design


Eindelijk weer een artikel over een nieuwe nailart. De nachtmerrie van elke vrouw was uit gekomen. Een van mijn nagels was gebroken xd.
Daarom heb ik een tijdje gewacht zodat mijn nagels weer even waren want zelf vind ik dat mooier.


De eerste stap is om je nagels te beschermen tegen het breken van je nagels maar ook verkleuring.    De kleurpigment trekt in je nagels als je er geen bescherm laagje onderdoet en dan krijg je gele nagels. Mijn oplossing hier voor is de Nail repair van Trind. 



Tijd voor stap 2. Je kan kiezen voor elke kleur die je mooi vind maar ik heb gekozen voor een geel/wit milky kleur. Van het merk Surepromice. Het kwastje is een dunne striper of een pennetjes en ik heb gekozen om het pennetje te gebruiken. Zo kan ik een preciezer lijntje zetten.
Maak een french manicure met je kleur het is niet erg als het nier perfect is want er komen nog glitters overheen.

Om er voor te zorgen dat de glitters blijven plakken, breng ik een laagje doorzichtige nagellak aan. Strooi voorzichtig een wat glitters over je nagel. De witte nagellak die ik gebruik heet Max top coat. Wat niet op de nog natte nagellak komt is makkelijk af te vegen met een kwast. Het is handig om deze stap te doen boven een bakje, prullenbak of wasbak. Want anders zit er meer dan jij onder de glitters.


                   Met de Gosh Nero een klein hoekje van je nagel invullen is de volgende stap.

Nu is het tijd voor de bloemen. Een tip; doe dit met acrylverf dat is fijner werken want het is dunner van substantie.

Een aantal stappen bij elkaar. Met roze acrylverf trek ik een lijn om de leaves heen. Vervolgens trek een zwart dun lijntje wat de nerf is en drie zwarte strepen van uit de bloem naar buiten. Dit doe ik allemaal met een dunne nail brush maar met een saté prikker gaat het ook.


De laatste stap is het maken van een blad. Doe dit waar je nog ruimte heb op de nagel. Het enige wat wat concentratie vraagt is het omlijnen van het blad maar hoe groter je deze maakt hoe makkelijker het omlijnen is. Voor het lang beschermen van je nagels kan je een topcoat gebruiken. Ik doe dat altijd omdat mijn nagels dan ook bijna niet breken. Good luck everyone



zondag 25 november 2012

Citrus Verfrissingsdouche & Lavendel Ontspanningsdouche



Een douche is lang niet zo fijn, wanneer je na het douchen niet heerlijk ruikt.
Vele merken brengen douchegels uit en zo dus ook Weleda. Wil je er meer over weten lees dan verder...


Dit is voor mij mijn favoriete geur van de Weleda assortiment. In  algemeen ben ik dol op citrus geuren. Het ruikt fris en blijft lang hangen. Daarom gebruik ik dit vaak voor als ik in de ochtend ga douchen want je wilt wel de hele dag lekker ruiken. 
Ik zelf wordt van de citrus geur heel op gewerkt en ik ben gelijk wakker. De douchegel is ook een favoriet omdat het naar mijn idee geen vettig laagje achter laat op mijn houd. Dit had ik bijvoorbeeld wel bij een douchegel van Fa.

Stel je voor je hebt een wondje op je been, dan kan je als je wilt de douchegel gebruiken. Er is wel parfum toe gevoegd maar omdat het bijna als laatste in het rijtje staat betekend dat er een hele kleine hoeveelheid aan de douchegel is toegevoegd. 
Een tip: Wil je dus weten van hoeveel er iets in een product dit kijk dan op welke plek die stof staat. Hoe lager je de stof tegen komt in de rij, hoe minder er van die stof in jou product dit. 
Hier een lijst van precies de ingrediënten: 
  • Citroenolie werkt aangenaam verfrissend en verkwikkend.
  • Sesamolie voedt en verzorgt de huid, bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en vitamine E (natuurlijke anti-oxidanten en radicalenvangers).
  • Suikertenside maakt vettig vuil los,  helpt dit verwijderen en zorgt voor een milde schuimvorming.
  • Wasactieve aminozuur reinigt de huid mild, zorgt voor schuimvorming en geeft in combinatie met suikertenside de huid een zacht, aangenaam gevoel.
  • Melkzuur werkt vochtregulerend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat het beschermende vermogen van de zuurmantel verbetert.
  • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
  • Glycerine gemaakt van plantaardige oliën werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid.
  • Carrageen (extract uit rode alg) werkt als consistentiegever en verbetert het huidgevoel.
  • Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
  • Water dient ter verdunning.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën waaronder etherische olie van sinaasappel, mandarijn en grapefruit, verzorgt de huid intensief, werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.



De andere musthave voor mij is een douchegel van de zelfde lijn van Weleda alleen dan in de geur Lavendel. Een heerlijke zachte geur waar ik heerlijk mee slaap. Wanneer je het gebruikt onder de douche begint het een beetje te schuimen maar ik vind dat wel fijn want dan kan je het beter in masseren. 
De ingrediënten:

  • Lavendelolie geeft een aangename lavendelgeur en werkt rustgevend.
  • Sesamolie voedt en verzorgt de huid, bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en vitamine E (natuurlijke anti-oxidanten en radicalenvangers).
  • Suikertenside maakt vettig vuil los, helpt dit verwijderen en zorgt voor een milde schuimvorming.
  • Wasactief aminozuur reinigt de huid mild, zorgt voor schuimvorming en geeft in combinatie met suikertenside de huid een zacht, aangenaam gevoel.
  • Melkzuur werkt vochtregulerend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat het beschermende vermogen van de zuurmantel verbetert.
  • Alcohol* uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
  • Glycerine gemaakt van plantaardige oliën, werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid.
  • Carrageen (extract uit rode alg) werkt als consistentiegever en verbetert het huidgevoel.
  • Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
  • Water dient ter verdunning.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën verzorgt de huid intensief, werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.


Links op de foto kan je zien de Citrus verfrissingsdouche en rechts de Lavendel ontspanningsdouche.
Er is een klein verschil in de dikte van de substantie. De Citrus is wat dikker en de Lavendel iets glaziger en wateriger. Voor mij maakt dat verschil niks uit. Alleen moet ik voorzichtiger douchegel uit te tube pakken zodat het niet op de grond glijdt,
Ik heb beide gekocht in de natuurvoedingswinkel en ik betaalde er per stuk 7,99 voor, en ik vind het echt toppertjes.

vrijdag 23 november 2012

I Love strawberries & milkshake lip gloss


De I love... is een collectie van allertij beauty producten waaronder de lip gloss. Ook brengen ze een lipbalm, bath and showercream, body peeling en nog veel meer uit. Dit is onderanderen te koop bij de Douglas. Ik zelf heb ook van een andere geur lijn van I love een lipbalm namelijk de I love limon & limes. Maar er zit zeker verschil in.


De I love strawberries & milkshake is ook niet te vergelijken met een lipgloss van bijvoorbeeld NYX. De structuur is veel dikker en geeft het opvullende gevoel van een lipbalm. Een schimmer lipgloss maakt het ook niet echt waart. Natuurlijk heeft elke lipgloss van zichzelf een shine, maar dat komt vaak door het licht dat er op valt.
Het mooie aan deze lipgloss in wel de kleur. Het geeft net dat subtiele kleurtje aan je lippen wat het nodig had om op te vallen. Een mooi subtiel licht rood kleurtje geeft het af.


Een klein nadeeltje vind ik, maar dat is mijn persoonlijke mening is de manier waarop je de lipgloss moet aanbrengen. Een losse applicator er bij vind ik veel fijner, want met dit mondstukje kan je niet precies de lipgloss aanbrengen in je binnenste mondhoeken, of je gebruikt na een keer al veel te veel lipgloss. Je zou het met je vingers kunnen aanbrengen, maar ik zelf vind het fijner om dit niet te doen in verband met de hygiëne.

Erg fijn een de I love lipgloss vind ik de stuctuur. Eindelijk een lipgloss die niet gaat pakken op je lippen waardoor je lippen bijna aan elkaar gelijmd zitten. Dit had ik niet verwacht omdat de substantie wat dik en minder makkelijk uit smeerbaar was. Maar voor een lipgloss van 3,95 is hij; niet plakkerig, mooi en redelijk cheap.










Unboxing Glossybox November 2012


Voor de maand november weer een unboxing van de glossybox. Dit keer kwam het onverwacht maar dat maakt het nog leuker. Voor mij is het elke maand een cadeautje wat je krijgt en het is een verassing wat er in zit. De glossybox is een abonnement wat je een keer in de maand krijgt opgestuurd. en maandelijks kan op zeggen. De box bestaat uit door Glossybox samengestelde producten waarvan jij een voorkeur lijst hebt ingevuld. Dit zijn vaak mini producten van de luxere merken maar vaak zitten er ook grote ( fullsize ) producten in. Dus zo ben je voor je gevoel elke maand jarig.

donderdag 22 november 2012

Gentle makeup remover sensitive eyes



Je kan het al zien aan de inhoud. Dit is zeker mijn favoriete makeup remover.
De Yves rocher kwam op de markt met een makeup remover voor gevoelige ogen, waar ik heel blij mee was.
Vroeger toen ik voor het eerst mascara ging dragen bedacht ik me dat het er ook wel af zou moeten. Ik ben de dichtstbijzijnde winkel in gelopen en dat was de Hema. Daar heb ik de oogschaduw remove pads gekocht. Me niet realiseren dat mijn ogen er van zou kunnen ontsteken.  Op zoek naar een andere makeup remover maar. Ik heb daarna voor uitgeprobeerd van Kruidvat eigenmerk tot Dr. hauska.


De Gentle makeup remover is het fijnste van allemaal. Het is zuinig in gebruik en laat geen roodheid of geïrriteerde ogen achter. Het verwijderd  behalve mijn mascara ook goed de eyeliner en oogschaduw, maar gebruik je waterproof mascara dan gaat dit er moeilijker af. Ik gebruik nooit waterproof mascara omdat ik het gevoel heb dat fijner is voor mijn wimpers. Dat klinkt best raar. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

De ingrediënten 

De remover is op water basis en dat maakt het verschil. Er zijn vast een aantal meiden waarbij hun ogen niet goed reageren op een oogschaduw remover op olie basis. Heb je net zo als mij gevoelige ogen let dan goed op de ingrediënten dat er geen olie op staat. Vraag het aan de verkoopster in de winkel na voor als je er niet zeker over bent. Een tip: het is wel echt noodzakelijk dat je je oogmake-up er af haalt voor dat je gaat slapen want anders ben je verder van huis xd
Ik heb deze remover gekocht in een Yves rocher in Frankrijk en heb hem in Nederland helaas nog niet kunnen vinden maar online is het zeker verkrijgbaar.

woensdag 21 november 2012

Photo finish 18h liquid foundation


Al een tijdje zit deze toch vrij nieuwe foundation in de collectie van Catrice.
Rond april 2011 is ie uit gekomen en voor veel meiden een budget super foundation. Lees verder voor de review en meer foto's.


De beschrijving

De naam zegt het al, een foundation in HD. We kende dit eerst alleen maar van Make-up for ever, maar nu dus ook van Catrice. Voor het maken van foto's is deze foundation ideaal. Je huid krijgt geen wit uitgeslagen kleur door het gebruik van een flits.
 Hij zit nu nog steeds in het vaste Catrice assortiment en blijft denk ik nog wel even zitten, omdat het zo goed wordt verkocht.


Ben je op zoek naar een dekkende foundation dan is deze daar zeker geschikt voor. Soms op de dagen dat ik beter uitgeslapen ben heb ik zelfs geen conciler nodig voor onder mijn ogen. 
Een klein nadeeltje is dat je snel moet werken wanneer je het aanbrengt op je gezicht, want de kleur veranderd iets wanneer je het niet goed uitsmeert. Er zit geen olie in de foundation en dat ik voor mijn huidtype ideaal. 

Ik heb de photofinsh in de kleur 020 en dat ik precies de goede kleur. Het is voor mij wel verstandig om het af t poederen maar dat is om het glimmen tegen te gaan. Natuurlijk blijft de foundation goed zitten, maar of het nou 18 uur is zoals ze beloven...

Wat ik nog meer fijn vind aan de foundation is; Het is zuinig in gebruik, en makkelijk uit te smeren. De substantie is wat dik, maar dat vind ik wel fijn. Ik raad om het niet aan te brengen met een sponsje omdat de substantie wat dik is. Ik doe het meestal met mijn vingers maar je kan ook een buffer kwast gebruiken. Een budget foundation is het zeker. Kost maar 5,99 en is verkrijgbaar in bijna alle Kruitvatten

maandag 19 november 2012

Mijn nieuwe vriend Freddie


Deze kleine nieuwe deugniet zit vol streken. Hij verveeld zich snel, dus hij heeft veel aandacht nodig. Maar hij is super lief en actief en ik ben er hartstikke blij mee. Heel lang is mijn cavia Kokkie alleen geweest. Dat was erg zielig omdat hij downer dan ooit voelde. Denk je vast kunnen cavia's zoveel voelen...
Ik zie nu pas het verschil samen zijn ze onwijs leuk en hebben ze veel plezier met alles te slopen ;)
Heb jij ook huisdieren die samen leven, laat weten hoe leuk zij het vinden om samen te zijn.

4 Catrice eyeshadow mono's



Een van de bekende merken onder de jonge meiden is Catrice. Ze hebben bijna alles in de schappen en  leuke speciale collecties. En budget zijn ze ook. De Catrice schappen kan je vinden bij de Kruidvat waar ze van alles verkopen van make-up praimer tot lippenstift. Budget en goed wat wil een meid nog meer ;)


  1. De first one is Catrice Swimming with dolphins. Helaas kan ik de foto's op geen enkele manier uploaden, maar bij deze beloof ik dat ik een look ga maken met alle vier de oogschaduw's en kan ik ze beter aan jullie laten zien. Dit is een kleur die groener is dan dat het lijkt. Je kan het zien op de shwatsh foto. Van alle vier de oogschaduw's kan ik ook zeggen dat ze redelijk gepigmenteerd zijn maar zeker niet zo goed als die van het Veravalenti palette.
  2. nummero dos heet Sitting on a volcano. Dit is de meest donkere kleur van het stel en geschikt om bijvoorbeeld onder je waterlijn of in je crease te gebruiken. 
  3. The nobel knight doet zijn naam danken aan zijn kleur. Het heeft de kleur van een harnas van een ridder, sprankelend maar zacht kan ik de kleur omschrijven. Het is een mooie kleur om mee te blende.
  4. Naar mijn mening is We still support green peas een kleur voor onder het wenkbrauw bot of in het binnenste van je ooghoek. Het lijkt namelijk op een highlighter. Dat kan je goed zien op de laatste foto van de vier swatshes van de mono's van Catrice.
Ik hoop dat jullie de kleuren net zo mooi vinden als ik, en de look komt er zo snel mogelijk online.




Weleda Wild roze vs Weleda Almond facial lotion



Weleda heeft een lijn van verschillende huidverzorgings producten op de markt gebracht. Waar onder de Weleda wild rose smoothing facial lotion en de Weleda almond smooting facial lotion. Voor als je het merk Weleda niet kent, een korte kennismaking. Weleda is een natuurlijk merk dat aan bepaalde aspecten veel waarde hecht zoals; Het gebruik van natuurlijke  ingrediënten voor hun producten,   biologische sesam- en jojobaolie, biologisch-dynamische Calendula of Arnica uit ecologisch gecertificeerde natuurgebieden. En voor de rijke geur uitsluitend natuurzuivere etherische oliën. Dit zijn een aantal producten die verwerkt zijn. Wil je meer weten, dan kan je een kijkje nemen op hun site weleda.nl




Zoals je kan zien zien het de zelfde crèmes alleen een andere geur. Ik heb deze twee lotions naast elkaar gezet en gekeken wat ik er van vond. 
Beide producten vind ik fijner dan de Weleda iris hydraterende gezichtscrème, en dat is omdat de Iris crème vloeibaarder is. Ik persoonlijk vind dat minder prettig aanvoelen maar dat kan  iedereen anders beleven.


De wild roze is mijn toppertje. De sgeur is heerlijk zacht maar fris te gelijk. Het werkt als een soort deodorant alleen dan voor het gezicht. Na verloop van de zware dag ( bijvoorbeeld op school ) 
voelt mijn lichaam moe maar mijn gezicht voelt lekker fris. Een klein minpuntje is dat je moet letten op de dosering. Breng je te veel crème aan hebt je kans om een glimm face te worden.
dus wees voorzichtig.


De Amandel geurige smooting facial lotion heeft ook een hoge waardering op de lijst. Alleen vind ik dat ze geur een tikkeltje meuf ruikt. De Amandel geur is een geur waar ik sneller genoeg van heb dat geld niet speciaal voor deze crème maar het geld ook voor andere producten met Amandel er in verwerkt. 
Afgezien van de geur verschillen merk ik geen verschil en ben ik erg tevreden over de gezichtcrèmes. 

zondag 18 november 2012

Wat ik op mijn nachtkastje hebt staan



Voor vandaag een video waar ik in laat zien welke producten ik op mijn nachtkastje heb staan. Als antwoord op de vraag van Beautygloss deze video.
De producten op dit kastje veranderen wel eens, maar vaak zijn het producten die verzorging bieden aan mijn huid.
Net als Mascha ben ik ook benieuwd naar wat jij fijn vind om te gebruiken ik de avond.
Veel plezier met kijken.

donderdag 15 november 2012

Kleine update

Hi girls,
Het is jullie al vast wel opgevallen maar de opmaak van Everflair is in een korte tijd vaak veranderd.
Ik ben zoekende naar een iets wat bij mij past. Ik vind het belangrijk dat je kan zien dat er achter een artikel een persoon zit. 5 havo is ook mijn examen jaar en ik wil echt knallen en de mensen om mij heen laten zien wat ik in huis heb. De afgelopen jaren heb ik altijd matig gepresteerd en de docenten wil ik nu laten verbazen dat ik meer in huis heb. Misschien kennen jullie dat gevoel wel.

Everflair zal hier niet anders om worden. Ik probeer elke dag iets nieuws te schrijven. Het kan wel zijn dat de ene dag helaas niks nieuws komt en de volgende dag twee. Dan is het voor dat moment niet anders, want ik vind het onwijs leuk om producten te testen en te schrijven. Maar het moet wel leuk blijven en als ik stress heb voel ik me er niet lekker onder en moet er iets geskipt worden.
Toekomst plannen zijn nog wat vaag omdat ik niet weet wat echt bij mij past. Natuurlijk doe ik veel testjes op internet zodat je er achter kan komen. Zo heb ik bij Qompas een uitgebreide test gemaakt maar ik weet dat Apothekers assistente niet mijn ding is.

Wat ik wel wil tjaa... weet jij het?
Het kan ook zo zijn dat ik met mijn blog verder ga, maar dat is nu nog moeilijk in te schatten want ik doe dit nog niet zo lang.
Zo nu weten jullie wat meer over wat er gaande is. Als je vragen hebt of opmerking laat het vooral weten want ik vind het erg leuk om berichtjes van jullie te lezen.
XXX

woensdag 14 november 2012

The perfect autumn look


In een artikel schreef ik over het veravalenti palette en dat ik er zo verrast over ben.
Voor vandaag maak ik een look met de favoriete kleur van dit palette.
Ik combineer het met een mooie matte bruine kleur. Dit doe ik vaker mat met shimmer omdat twee shimmer kleuren te druk vind en het dan meer kans heeft om te glijden.
Veel plezier met kijken en laat weten wat jou mooiste herfst kleuren zijn.

dinsdag 13 november 2012

Keune Brillantine gel Vs Keune Xtreme jelly


Met kort haar wil je dat het niet slapjes naar beneden valt, maar goed in model zit zo als het geknipt is. Met mijn haar vind ik dat vooral belangrijk. Het is namelijk zo dat mn haar van nature niet luchtig of fluffy dus het kan wel wat hulp gebruiken. Er zijn twee producten die ik erg fijn vind. De Keune Xtreme jelly en de Keune Brillantine zijn twee producten uit de styling lijn van Keune. Zo als je kan zien zit er een verschil in de dikheid van de substantie. De brillantine is een wax en de Xtreme is een gel. Ik gebruik ze ook op een andere manier.


Wanneer ik naar school ga en moet fietsen met veel wind is de Brillantine fijn om de gebruiken. Het zorgt er voor dat mijn haar niet alle kanten op vliegt en goed in model blijft zitten. Je zou denken wat is het verschil dan met de Xtreme jelly?
De Brillantine werkt voor mijn haar als een product dat als ik er niks aan doe na het aanbrengen weer gaat hangen maar wanneer ik het met mijn vingers kneed het geactiveerd wordt en ook langer luchtig een speels blijft zitten. Het is moeilijk om uit te leggen, maar ik hoop dat jullie dat begrijpen.


De Xtreme jelly is een product dat ik gebruik het woord zegt het al bij extreme dingen. Moet je het niet heel letterlijk nemen, maar wanneer ik naar een feestje ga bijvoorbeeld is het tijd om mijn haar te stylen met de Extreme jelly. Hier mee blijft het echt perfecto zitten maar vaak wel het gevoel dat mijn haar als een plakkaat op mijn hoofd zit. Maar wel een groot voordeel is wanneer ik ga dansen deinst zijn haar mee. Ik heb wel eens een kuif gemaakt en het is dan wel fijn als het blijft staan. 

Het fijnste van de twee vind ik de Brillantine. Omdat het, het resultaat behaalt wat ik verlang van een goed styling product. Namelijk mijn haar wordt er niet vettig van. Ik loop niet rond met het gevoel alsof ik een dikke plakkaat haar op mijn hoofd heb en het is makkelijk in gebruik. Op de verpakking staat ook beschreven hoe je deze wax het beste kan gebruiken maar ik doe het net iets anders. Ik neem wax op mijn vingertoppen en wrijf het goed warm. Op deze manier smelt het product en is het makkelijk in gebruik. Vervolgens breng ik het aan aan de onderkant van mijn haar en boven op mijn haar. Dus niet aanbrengen bij je haar wortels want dan wordt het vettig. Maar wanneer de wax is uitgesmeerd kneed je je haar en zo wordt de boel verdeeld. De Brillantine gel is ook zuinig in gebruik want je hebt elke keer maar een vinger lik nodig. Voor een pot van 100ml betaal je rond de negen euro.

maandag 12 november 2012

Mijn nieuwe vriend

Cavia's zijn zooo lief, ze piepen wanneer je binnen komt en worden heel snel tam. In de video van een avond uit het leven van komt mijn cavia kokkie voorbij. Zoals je zag was hij alleen met de nadruk op was. Gisteren heb ik een nieuw vriendje voor hem gekocht. Het was heel zielig om hem alleen te zien. Zijn naam is Freddie en hij is echt cool.


De grote cavia is Kokkie en de kleine is Freddie. Hij houd van knuffelen en is ontzettend druk. Ik weet niet wat hem mankeer maar ik zou bijna zeggen dat hij adhd heeft. Voor een caaf van 6 weken oud vind ik hem als best groot maar dat is denk ik alleen maar een teken dat hij goede groeit.


Ik heb hele leuke video's opgenomen van dat hij een hyper aanval krijgt en die ga ik echter elkaar aanzetten zodat je een reeks van momenten uit het leven van Freddie ziet. Als je wil weten waar zijn hok staat?
Samen met Kokkie logeert hij in mijn slaapkamer maar met het voorjaar zou ik het fijn vinden dat ze saampjes buiten gaan slapen. Ben jij net zo als mij gek van dieren, laat het me weten want ik ben erg benieuwd.



Review veravalenti 8 kleuren palette


De glossybox ontvang ik elke maand. Dit is een box met daarin allerlei verschillende producten. In de maand van augustus zat een oogschaduw doosje van Veravalenti. Mijn eerste indruk was niet spetterend omdat er een spons aplycator bij zat. Ik hoopte dat bedrijven die oogschaduw produceren hadden in gezien dat bijna niemand de spons aplycator gebruikt maar helaas er zat toch een sponsje bij.
Ik wilde zo snel mogelijk een look maken met dit paletje want er zitten hele mooie kleuren in. Ik stond vol verbazing te kijken hoeveel pigment de oogschaduws afgaven dus ik was helemaal heppiedepeppie. In de video van de favorieten van Oktober en in my daily stash vertelde ik dat ik een look had gemaakt met de rode kleur dat links onder in het palette zit dit zijn de swatshes van de kleuren.

Dit zijn de 4 kleuren van de linker kant.

Dit zijn de 4 kleuren van de rechter kan, en de  lichtroze is de blush.

Soms gebruikte ik een bruine uit het paketjes maar vaak ook niet want er zit veel shimmer in de oogschaduw. Dit is bij elkaar vaak iets to heffie. Dus mijn advies is een shimmer kleur en een matte. met dit palet kan je alle kanten op, maar vooral kan je er looks mee maken. Links boven in de hoek zit ook en hightlightr die je gebruikt voor onder het wenkbrauwen ook wel je wenkbrouwbot. Looks met bruine kleuren past erg goed bij meiden die blond haar hebben ( een kleine tip).


Ik  ben nu erg te vrede over de kleuren, een zeker herfst palet is het zeker dat komt door de vele gouden kleurjes. Wat zeker ook een plus puntje is de blush in het midden. Geweldig. Nu wanneer je van huis gaat hoef je bewijs van spreken alleen dit doosje mee te nemen, want je het veel kleuren oogschaduw bij de hand en hightlighter,  blush en zelfs met de meest donkere kleur bruin in geschikt voor een eyeliner.
Binnen kort zal ik een look maken met dit palet zodat jullie de mooie pigmenten kunnen zien.

zondag 11 november 2012

DIY verven met henna


Ik heb ik totaal mijn haar 5x geverfd met henna, en elke keer wordt het mooier. Het fijne aan henna vind ik dat het zo natuurlijk lijkt. Met echte verf heeft je haar een egale kleur, maar wanneer ik henna gebruik zit er lichtrood, donkerrood en zelfs bruin door heen. Erg mooi dus.

vrijdag 9 november 2012

Estée lauder Advenced night repair eye


Nachtcrème blijft denk ik een discussie die nog lang gevoerd blijft worden. Is nachtcrème wel nodig. Naar mijn mening niet, want je huid maakt zelf al in de nacht een beschermend vettig laagje aan. Maar je kan altijd een zachte oogcrème gebruiken om de huid rondom je ogen te versoepelen. Mijn nieuwe ontdekking is de Estée lauder - Advenced night repair eye. Het wordt om schreven als een zijde zachte crème, ik geeft het niet vaak toe maar ze hebben gelijkt. Het maakt de huid rond om mijn ogen erg zacht en na het douchen is het ook prettig om te gebruiken. Ik hou mij dus niet aan het voorschrift dat het alleen in de avond gebruikt kan worden. In principe kan je het de hele dag gebruiken.

Marcha van Beautygloss word in een van haar video's opgemaakt door een mevrouw van Yves rocher en zij gebruikte de night repair crème als een basis onder de concealer. Dat kan natuurlijk ook gewoon. Ik heb het ook uit geprobeerd en het werkt. Het verschil dat je ziet is dat je concealer niet meer in lijntjes onder je ogen gaat zitten. Erg fijn is dat.


Zoals je kan zien ziet de crème er vloeibaar uit, wat in werkelijkheid ook zo is. Omdat het zo vloeibaar in trekt het makkelijk in zodat je snel verder kan met het doen van andere dingetjes of opmaken. De makers van de Estée lauder site beloven wel dat het donkere kringen en plekjes verwijderd onder je ogen maar hier heb ik nog vrij weinig van gemerkt.
Ik ben nog maar een puber dus k vind het niet nodig om al te beginnen met rimpel crèmes, maar wil je  een huid rond om je ogen wat prettig zacht en rustig aanvoelt dan is dit een aanrader.
Voor een potje van 15 ml betaal je 54 euro.

Mijn top 3 lipverzorging


Een aantal dagen geleden schreef ik een artikel over een drogehuid en hoe je dat kan voorkomen. Je lippen hebben ook zeker verzorging nodig. In de wintermaanden is het weer extra droog en dat heeft effect op je lippen. Deze producten geven naar mijn mening de voor mij de beste verzorging, het zijn dus mijn top 3 lipverzorging.

                                    Mijn absoluut nummer 1. is de Yves rocher - Nutri
Een lippen balsem met amandel olie. Deze heb ik gekocht tijdens mijn vakantie in Frankrijk, maar hij is in Nederland gewoon in de winkel te koop. Elke dag gaat hij met me mee, want op vakantie heeft hij me gered xd
Klink overdreven maar mijn lippen waren zo droog als het maar kon en deden veel pijn. Ik had al veel geprobeerd maar in veel producten zit parfum wat prikt op open wondjes en vaseline wat bekend staat om bak middel voor je huid wanneer je het in de zon gebruikt. Het fijne aan de Yves rocher Nutri lipbalm vind ik dat het handig in gebruik is ( het is een gewone draai stick), het werkt affectief en snel. Alles wat een lippenbalsem moet doen.

                                      De nummer twee is geworden Kiehl's Lipbalm #1
Het voelt ontzettend dacht aan wanneer ik het aanbreng op mijn lippen, en ik vind het jammer dat ik deze lippebalsem nog niet op vakantie had. Er is geen geur of kleur stof toegevoegd wat bij de Nutri balsem wel het geval is. Wat maakt de Kiehls dan niet tot de nummer één?
Dat komt door de verpakking. Ik vind het erg onprettig dat het mondstukje deze vorm heeft. Ik moet namelijk als nog eerst de zalf/crème op van uit de verpakking op mijn vingers en dan als volgt het met mijn vingers aanbrengen op mijn lippen. Het liefst gebruik ik daar mijn vingers niet voor want dan kan ik ook minder nauwkeurig aanbrengen. Afgezien daarvan is het net zo fijn als de stick van Yves rocher.

                                Número tres: Burt's bees - Beeswax lip balm
De wax smelt snel op je lippen wanneer je het uit het bakje haalt en dat is erg fijn. Omdat er pepermunt in deze balsem zit geeft het je lippen een vol en fris gevoel dat is ook erg prettig. Maar de grootste reden dat deze beeswas mijn favoriet is, is vanwege de geur. Ik had het al verteld in de unboxing van de Glossybox, maar ik zeg het graag nog een keer. Deze balsem ruikt naar after eight geweldig!
After eight zijn heerlijk chocolaatjes met in de binnenkant een vulling van pepermunt.

Dit is mijn top drie van de fijnste lipverzorging/bescherming. Laat vooral weten wat jou favoriete product ik qua lipverzorging, want ik vind het altijd erg leuk om dat te lezen.

woensdag 7 november 2012

Icecream cherry nailart design


Voor vandaag weer een nailart, maar dit keer is er iets mis gegaan met de foto's.
Ik dacht das ik alle foto's had maar helaas zijn er op mysterieus wijzen zijn alle foto's verdwenen. De foto's die jullie kunnen zien zijn de gene die ik opnieuw heb kunnen maken.


Als eerste begin met het aanbrengen van een base coat. Hier mee voorkom je het geel worden van de nagels. Gele nagels kan je krijgen door dat het pigment van de nagellak in je nagels trekt als er geen tussenliggende laagje nagellak tussen zit. Ik raad aan als je geen base coat hebt, dan een blance nagellakje te gebruiken. Want iets is beter dan niks ;)

Voor dit design gebruik ik veel acril verf, zo ook voor de witte french manicure om een mooie egaal gekleurde achtergrond te hebben voor de kleuren die ik straks ga gebruiken.

Trek een schuine streep over je french manicure en vul deze in. Ik gebruik hier voor de Essence nude glam nail polish 03 cookies & cream

Om de andere verf kleuren die ik ook ga gebruiken te kunnen mengen kan je een laagje blanke nagellak aan brengen zodat  de verf niet gaat mengen met je french manicure.
De volgende stap is om een marbel effect te maken op de nog witte kant van je french menicure.
De kleuren die ik hier voor gebruik zijn de roze, oranje en de groen van de acril verf.
Begin met de witte kleur die ik boven aan mijn nagel in het hoekje aan breng. Aan de beide kanten van de wit maak ik twee rondjes. Het ene rondje met de groene acril verf, en het andere rondje met de oranje kleur. Nu is het marbel tijd. Maak ronddraaiende bewegingen met een marbel tool of een saté prikker. Doe dit net zo lang tot dat de kleuren in elkaar overlopen maar niet één kleur vormen.



Op de beige kant van het design heb ik een ruitjes patroon gemaakt met de miss sporty colour nummer 251. Nu lijkt het op de wafel van het ijsje.

Een van de laatste stappen is twee kersjes maken. Met smal kwastje paint ik twee rondjes op de wafelkant ,maar dit kan je ook doen met saté prikker. Connect deze twee rondjes met elkaar door twee groene lijntjes te trekken die in een puntje samen komen. Met wat witte acril verf maak je een kleine komma aan de rechter bovenkant van de kers voor het shine effect. En een ander klein detail op de kers is een zwart klein halve circeltje onder het groene stengeltje van de kers. Doe dit op beide kersjes.

Ik ben nu bijna klaar. Het een na laatste wat ik doe is met een gouden kleur nagellak een lijn te trekken aan de onderkant van de french manicure. Dit is uiteindelijk het resultaat.


De allerlaatste stap is het aanbrengen van een top coat zo dat mn design beschermt wordt en zo langer blijft zitten. Ik hoop dat het voor jullie een beetje duidelijk is zo zonder foto's maar ik heb mijn best gedaan het zo simpel mogelijk uit te leggen. Succes!