dinsdag 27 november 2012

Trend: Warm Metallic Gold


                                  De trends vliegen voorbij, of herhaalt het zich...


Afgelopen zomer wat al eeuwen geleden lijkt stond ook de kleur goud in de belangstelling. Veel Celebs zoals Nicole Richie geven eigenlijk al het voorbeeld. Nu is het tijd voor de spannende gouden warme tinten en een metallic accent in de make-up.

Nicole Richie

M.A.C heeft deze trend 'Roam antique' genoemd. 'Het klinkt als 'romantisch' maar het woord 'antiek' moet je er ook uitlichten. Dit woord staat voor de kleuren die we voor deze trend gebruiken: sepia, goud, brons, koper.' Zei Michele Magnani.

Voor de Smokey eye zou je dus dit keer niet kunnen kiezen voor zwart maar voor een warmere donkerbruine kleur en een donker metallic rood onder de onderste wimper rand. Breng deze donkere bruine kleur van aan op het bewegend ooglid en blend het omhoog. Heb je de basis gelegd dan kan je nog een gouden eyeliner gebruikenJe kunt je ogen met deze metallics 'verlichten' door een lijntje boven maar ook onder het oog aan te brengen. Het goudkleurige of metallic accent gebruik je als een soort accessoire, een soort juweel om je ogen mee te sieren. Het is als een vallende ster die je wimpers heel sensueel raakt. Of zie het als een vonk!

Handige Tip:
Voor het maken van de smokey eyes met de matte oogschaduw, de basis voor deze look, zak het helpen om een wat vollere make-upkwast met natuurlijke haren te gebruiken. Neem wat oogschaduw op de kwast en brengt het product dan met ronddraaiende bewegingen op je oogleden aan. Daarna breng je de gouden, brons- of koperkleurige eyeliner langs je wimpers aan. Je kunt ook een lichtpunt in de binnenste ooghoeken aanbrengen. A voilá 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten